duminică, 11 martie 2012

Fisa postului Ospatari

FISA de POST

aferenta contractului de munca nr. ......... din data de .....................


Denumire post: Ospatar (cod ref. O)

Locul desfasura 616f58g rii muncii: sediul restaurantului " ..."

Departament: Servicii

Subordonare: sefului de sala

Supervizare: Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie



· Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.

· Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mâncarurile/bauturile comandate de catre acestia.


Activitati principale:

· preluarea comenzilor de mâncare si bautura într-o maniera eficienta si profesionista;

· acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;

· cunoasterea meniului astfel încât sa poata oferi în orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mâncare, tacâmuri si bauturi.


Sarcini si îndatoriri specifice:

· servirea exemplara a clientilor;

· îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, în concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.


Responsabilitati ale postului:

· asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea întocmirii si încasarii facturilor;

· raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.


Autoritatea postului:

· Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mâncarurile/bauturile comandate de catre acestia.


Specificatiile postului:

· diploma de calificare în domeniu;

· experienta de minim 1 an ca ospatar;

· cunostinte medii de limba engleza;

· aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;

· atitudine pozitiva si concilianta în relatiile cu clientii si colegii;

· disponibilitate pentru compromisul constructiv.


Deplasari:

· Frecventa: -

· Conditii asigurate: -


Relatiile cu alte departamente:

· descrise în Regulamentul de organizare si functionare si Regulamentul de ordine interioara.


Conditii de munca:

- în sediul unitatii;

- program normal de lucru, în schimburi.


Salarizare: Salariul brut lunar este de ..................... lei noi, la care se adauga sporurile negociate.


Facilitati: tichete de masa

Sanctiunile aplicate pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu conform rigorilor prevazute în fisa de post sunt descrise pe larg în Regulamentul intern (ROI).



S.C. ......... Am luat la cunostinta,

Director General

............ .................


Data:...................................

2 comentarii:

Stefan spunea...

Buna ziua , am incercat sa iau legatura cu proprietarul acestui site dar nu am gasit date de contact . Firma la care lucrez recruteaza barmani, ospatari si bucatari pentru Germania.
Ma interesa daca sunteti deacord cu publicarea unui articol cu job`urile pe care le-am mentionat mai sus. M-am gandit ca este util pentru site-ul dumneavoastra dar si pentru firma la care sunt angajat. Va multumesc (stefancretu@successhrexpert.com)

Adi spunea...

Ajutator formular.

securitate it
Adrian Tanase
cik
blog
funny video